HÍVJON MINKET BIZALOMMAL:

  • +36/30 310-0065

  • +36/93310-579

Egyedi talpbetét, számítógépes talpvizsgálat

  • Egyedi talpbetét

Hogyan készül az egyedi talpbetét?

Minden betét kialakítása teljesen egyedileg történik. Miután a felvételi ponton elkészült a talp nyomás vizsgálata és a személyes adatok felvétele, azokat a Batz tervezőközpontjába továbbítjuk. Ott egy szakértő kolléga, a láb anatómiai jellemzőinek megfelelően, korszerű 3D szoftverek segítségével megtervezi a talpbetétet. A tervezés befejeztével a számítógép vezérelt marógéppel a PU táblábólkimarják az egyeditalpbetétet. Ezután a betét pontos becsiszolása történik, hogy tökéletesen illeszkedjen a cipőhöz. A folyamat végén pedig a felvételkor választott fedőanyagot ragasztják a kész betétre. egyedi1

Milyen cipőbe helyezhető egyedi talpbetét?

Egyedi talpbetét minden olyan cipőbe helyezhető, amelyben nincsen beépített és beragasztott hosszboltozat,vagy bármely más egyéb emelés. Fontos megjegyezni azonban, hogy olyan egyedi betét, amely valóban tökéletes alátámasztást nyújt, csak olyan cipőkbe helyezhető, amelyben van elegendő belső bőség. Ez leginkább akkor valósul meg, ha olyan cipőt választunk, amelyből az eredeti talpbetét kivehető.

Javasoljuk, hogy kérje segítségünket a  cipő kiválasztásában, ha saját cipőjébe szeretne egyedi betétet. A legjobb megoldás, ha személyre szabott Batz modellt választ, mert így hajszálpontosan figyelembe tudjuk venni az adott modell bőség, hosszúság, szélesség értékeit a betét tervezésénél.

Megfelelően megválasztott egyedi talpbetéttel és cipővel testünk egyensúlyba kerülhet, így megelőzhetőek a test hosszútávú visszafordíthatatlan deformitásai. A már kialakult elváltozások okozta fájdalom is jelentősen csökkenthető.


 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ügyfélszolgálat

8800 Nagykanizsa, Eötvös Tér 20/G
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: 30/310-0065
Tel: 93-310-579


Copyright revitalbolt.hu  |  Minden jog fenntartva!